پیله ابریشم برای پوست

سریسین ابریشم چیست؟

سریسین

سریسین پروتئینی است که شامل ۱۸ نوع آمینو اسید میباشد درصد آمینو اسید های هیدروکسی در سریسین ۴۵/۲ درصد میباشد. همچنین ۴۲/۳ درصد سریسین را آمینو اسید قطبی و ۱۲ درصد از باقی مانده آمینو اسیدها غیر قطبی میباشد.

وزن مولکولی پلی پپتید های سریسین در محدوده ۲۴-۴۰۰ kda  میباشد.
سریسین شامل ساختار تصادفی و ساختار بتا است.

سریسین

با ایجاد باند هیدروژنی بین آمینو اسیدهای قطبی سریسین به وجود می آید.
این ساختار نقش اساسی را در پایدار کردن ساختار جامد سریسین ایفا میکند و مانع حلالیت آن در آب میشود.

ساختار برخی از آمینواسیدهای سریسین ابریشم

سریسین

  • متیونین : اسید آمینه‌ای که در ساختار پروتئین‌ها یافت می‌شود.سریسین
  • ایزولوسین :  یکی از بیست اسید آمینه‌ی اصلی یاخته‌های زنده و همچنین یکی از سه نوع آمینواسیدهای شاخه دار می‌باشد که مصرف آن با جذب آمینواسید تریپتوفان (پیش ساز سروتونین) در مغز رقابت کرده و مانع سنتز سروتونین در مغز میگردد.
    سروتونینیک نوروترانسمیتر می‌باشد که در ایجاد احساس خستگی نقش مهمی دارد.سریسین
  • لوسین(Leu) : لوسین با فرمول شیمایی CH3CH(NH2)COOH یکی از سه نوع آمینواسیدهای شاخه دار می‌باشد که به عنوان یک آمینو اسید آلیفاتیک با ساختار زنجیری شناخته می‌شود که بسیار آب گریز است.لوسین امینو اسیدی است که فقط کتوژنیک است.
    لوسین با داشتن شش کدون UUA,UUG,CUU,CUC,CUA یکی از اجزای اصلی در Ferritin و Lastacin است.
    این آمینو اسید در سال ۱۸۱۹ توسط Joseph Louis بطور ناخالص از پنیر جداسازی شد. و در سال ۱۸۹۱ برای اولین بار در آزمایشگاه سنتز این آمینو اسید انجام شد.سریسین
  • لیزین : یکی از بیست اسید آمینه‌ی اصلی یاخته‌های زنده است.لیزین (نماد Lys یا K) یک α-آمینواسید است که در بیوسنتز پروتئین ها استفاده می شود که حاوی یک گروه α-آمینو (که در شرایط بیولوژیکی پروتونیزه شده و به −NH3+ تبدیل میشود)، یک گروه α-کربوکسیلیک اسید (که در شرایط بیولوژیکی پروتون از دست داده و به −COO− تبدیل میشود) و یک زنجیره جانبی لیزیل (CH2)4NH2)) می باشد و به صورت یک آمینواسید آلیفاتیک، باردار در pH فیزیولوژیک و قلیایی طبقه بندی میشود.
    توسط کدون های AAA و AAG کدگذاری میشود.
    مانند تقریبا تمام اسیدهای آمینه دیگر، α-کربن آن کایرال بوده و لیزین ممکن است به صورت دو انانتیومر(ایزومر نوری) L و D و یا مخلوط راسمیک از هر دو انانتیومر وجود داشته باشد.
    دتنها انانتیومر L-Lysine از نظر بیولوژیکی فعال بوده و α-کربن آن در پیکربندی S قرار دارد. بدن انسان نمی تواند لیزین را سنتز کند، بنابراین در انسان یک اسید آمینه ی ضروری محسوب میشود و باید از رژیم غذایی بدست آید.
    در موجوداتی که سنتز لیزین دارند، دو مسیر اصلی بیوسنتز وجود دارد که عبارتند از مسیر diaminopimelate و مسیر α-aminoadipate که از آنزیم ها و سوبسترا های مختلف استفاده می کنند و در موجودات مختلف یافت می شوند.
    کاتابولیسم لیزین از طریق یکی از مسیرهای مختلف رخ می دهد، که شایع ترین مسیر saccharopine است. لیزین چندین نقش را در انسان ایفا می کند، مهمترین آنها پروتئین زایی است، اما همچنین در ارتباط متقابل پلی پپتید های کلاژن، جذب مواد معدنی مغذی ضروری و تولید کارنیتین، که کلیدی در متابولیسم اسید های چرب نقش دارد.
    لیزین اغلب در تغییرات هیستون دخالت دارد و در نتیجه، اپی ژنوم را تحت تاثیر قرار می دهد. گروه ε-آمین اغلب در پیوند هیدروژنی و به عنوان یک پایه کلی در کاتالیز شرکت می کند.
    گروه ε-آمونیوم (NH3+)به کربن چهارم از α-کربن متصل شده است که آن خود به گروه کربوکسیل (C=OOH) متصل است.با توجه به اهمیت آن در چندین فرایند بیولوژیکی، عدم وجود لیزین میتواند منجر به بیماریهای مختلفی از جمله نقص در مفاصل، اختلال در متابولیسم اسید های چرب، کم خونی و کمبود سیستمیک انرژی پروتئینی شود.
    در مقابل، تجمع بیش از حد لیزین، ناشی از کاتابولیسم ناکارآمد آن، می تواند مشکلات شدید عصبی به وجود آورد. لیزین اولین بار توسط زیست شیمیدان آلمانی به نام فردیناند هینریش ادموند درشل در سال ۱۸۸۹ از پروتئین کازئین موجود در شیر جدا شد.
    او آن را “لیزین” نامید. در سال ۱۹۰۲، شیمیدان آلمانی امیل فیشر و فریتز ویگرت، ساختار شیمیایی لیزین را با سنتز آن مشخص کردند.سریسین
  • آرژنین : (به انگلیسی: Arginine) یکی از بیست اسید آمینه‌ٔ اصلییاخته‌های زنده است که در بدن انسان نوعی اسید آمینه نیمه ضروری به شمار می‌رود. آرژنین از یک گروه α-آمینو، یک گروه α-کربوکسیلیک اسید و یک زنجیرهٔ کناری متشکل از یک زنجیره مستقیم آلیفاتیک سه کربنی در گروه گوانیدین ساخته شده‌است.
    ال‌آرژنین و دی‌آرژنین اشکال طبیعی (ایزومرهای) رایج این نوع اسید آمینه هستند. آرژنین دارای کدهای ژنتیکی به وسیلهٔ کدون‌هایی با توالی CGC, CGA, CGG AGA و AGG است.
    عدم استقرار بار در گروه گوانیدینوم باعث می‌شود که آرژنین pKa=۱۲٫۴۸ داشته باشد و این عدم استقرار بار خواص شیمیایی مختلف را به آن می‌دهد.
    مقداری از آرژنین در بدن انسان متناسب با تقاضا از گلوتامین و سیترولین تولید می‌شود اما در عین حال مقادیر مورد نیازی نیز باید از طریق غذاهای پروتئینی تأمین شود؛ به همین دلیل در دسته آمینو اسیدهای نیمه ضروری طبقه‌بندی می‌شود.
    آرژنین در بدن به عنوان پیش ساز نیتریک اکسید عمل می‌کند و تأثیر بسیاری بر چرخه نیتریک اسید در بدن دارد.

سریسین

  • سیستئین : (به انگلیسی: Cysteine) یک آلفااسید آمینه با فرمول HO2CCH(NH2)CH2SH است که در بدن انسان در ترکیب پروتئینهای مختلفی بکار رفته است. این ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۵۸۶۲ است. شکل ظاهری این ترکیب، پودر یا بلورهای سفید است.
    این اسیدآمینه در رژیم غذایی انسان ضروری نیست و میتواند از متابولیسم ترکیباتی مانند متیونین تولید شود.
    سیستئین در منابع حیوانی مانند تخم مرغ، لبنیات و گوشت مرغ و منابع گیاهی مانند پیاز، کلم بروکلی و غلاتیافت می شود.
    سریسین
  • اسید آسپارتیک : (D-AA) یک آلفا آمینو اسید با فرمول شیمایی بسته HOOCCH(NH2)CH2COOHاست.
    آنیون کربوکسیلات و نمک اسید آسپارتیک به عنوان آسپارتات شناخته شده‌است. این آمینو اسید در سال ۱۸۲۷ برای اولین بار توسط Plisson مشاهده شد.
    این ماده دارای دو ساختار فضایی L و D است که ساختار L-آسپارتیک بطور طبیعی موجود بوده و ایزومر L این آمینواسید در ساخت پروتئین‌ها در طبیعت کاربرد دارد.
    کدون‌های این آمینو اسید GAU و GAC است. ایزومر D این آمینواسید بسیار محدود تر است و در سنتزهای آنزیمی تولید نمی‌شود، اما در سنتزهای شیمیایی معمولاً مخلوط راسمیک از این دو بدست می‌آید.
    این آمینو اسید همراه با گلوتامیک اسید به عنوان یک آمینواسید اسیدی با pka=۳٫۹ طبقه‌بندی شده‌است.سریسین
  • ترئونین : جزء آلفا آمینو اسیدها با فرمول شیمیاییHO2CCH(NH2)CH(OH)CH3 می‌باشد.
    از خانواده آمینو اسیدهای ضروری با پیوند قطبی می‌باشد. کدون های آن عبارتند از:ACU, ACA, ACC، و ACG. ترئونین به همراه سرین و تیروزین یکی از سه اسید آمینهٔ دارای خاصیت پروتئینی در گروه الکل‌ها است.

سریسین

  • سرین : (Ser) یکی از اسید آمینه‌هایی است که در ساختار پروتئین‌ها بکار می‌رود و از جمله اسید آمینه‌ای الکل دار و دارای گروه -OH است.
    سرین در رشته‌های ابریشم بسیار فراوان بوده و در ساختمان چربی‌ها و پروتئین‌های مرکب نیز شرکت می‌کند.سرین در فرایند ساخت سیستئین بکار می‌رود.

سریسین

  • اسید گلوتامیک : یکی از بیست اسید آمینه اصلی یاخت ههای زنده است. امکان دارد L – گلوتامیک اسید به سلول‌های عصبی کمک کند اطلاعات را به سلول‌های دیگر ارسال یا دریافت نمایند.
    گلوتامیک اسید(Glu) در سال ۱۸۶۶ توسط شیمیدان آلمانی Karl Heinrich Ritthausen زمانی که تحت درمان با گلوتن گندم بود برای اولین بار کشف شد.
    این آمینو اسید دارای ساختار زنجیری و دوگروه کربوکسیلیک اسیدمی‌باشد که منجر شده pka برابر با ۴٫۱ داشته باشد که در نتیجه آن معمولاً گروه‌های کربوکسیلیک بطور یون منفی کربوکسیلات در ساختار اصلی دیده می‌شوند.
    گلوتامات به خصوص در نورونهای نخاعی به عنوان میانجی عصبی تحریکی عمل می‌کند.

    سریسین

  • گلیسین : ساده‌ترین اسید آمینه در تمام یاخته‌های زنده و در بین آمینو اسیدهاست.
    این اسید آمینه با فرمول شیمیایی، سبک‌ترین و تنها اسید آمینه‌ی غیر کایرال است.
    کدهای ژنتیکی این اسید آمینه عبارتند از: GGU، GGC، GGA و GGG. گلیسین یکی از ۲۰ اسید آمینه‌ایست که پروتئین را می‌سازد. این آمینو اسید غیر قطبی و آب گریز است.
    سریسین
  • آلانین : یک اسید آمینهٔ نوع یک با فرمول شیمیایی CH۳CH(NH۲)COOH است.
    آلانین یک اسید آمینهٔ غیر ضروری‌ست که در زنجیر جانبی آن یکگروه متیل به کار رفته و از این رو یک اسید آمینهٔ غیر قطبی هم هست. کدون‌های آلانین عبارتند از: GCU, GCC, GCA و GCG.چ

سریسین

کاربردهای پروتئین سریسین

سریسین پروتئینی است که به طور طبیعی در الیاف ابریشم وجود دارد.

سریسین از 18 اسید آمینه مختلف تشکیل شده است.

سریسین خواص مانند آنتی اکسیدان، توانایی مرطوب کنندگی، پاسخ دهی به pH و اثر میتوژنیک روی سلول های پستانداران را داراست.

سریسین را می توان برای کاربردهای مختلفی از جمله در صنایع غذایی و به عنوان آنتی اکسیدان استخراج و استفاده کرد.

از سریسین در صنایع ارایشی ، بهداشتی ، پزشکی و … استفاده میشود.

سریسین در پزشکی به عنوان یک ماده مفید در تولید فیلم‌هایی که در زمینه پوشش‌دهی زخم‌ها و جراحی‌ها کاربرد دارند، استفاده می‌شود.

این ماده باعث ایجاد یک لایه محافظ بر روی زخم یا جراحت می شود و در بهبود روند بیماری ها موثر است و از عفونت زخم‌ها و جراحی ها جلوگیری مینماید.

 


برای سفارش سریسین و محصولات تولید شده از آن روی دکمه زیر کلیک کنید

 


خواص سیر یسین برای پوست:

سریسین پیله ابریشم ، یکی از پروتئین هایی است که از بافت ابریشم به دست می‌آید و خواص بی‌نظیری برای پوست دارد.

از جمله این خواص:

  • ترمیم سلول‌های پوست :سیریسین  برای تسریع فرآیند ترمیم و بازسازی پوست مفید می باشد. این خاصیت می‌تواند به بهبود آسیب‌های پوستی مانند زخم‌ها، خراش‌ها وسوختگی‌ها کمک کند.                                                                                                                                                                           
  • حفظ رطوبت پوست  : سیریسین قابلیت نفوذ به عمق پوست را دارد و به عنوان یک عامل مرطوب کننده عمل می‌کند.
    این ماده می‌تواند به پوست کمک کند تا رطوبت خود را حفظ کند و از خشکی و خارش جلوگیری کند.                                                                                                                                                                                                                                                      
  • رفع چین و چروک و جوانسازی پوست :  سیریسین می‌تواند به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل کند و در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت کند.
    این ویژگی می‌تواند به کاهش ظاهر چین و چروک‌های پوست کمک کند و علائم پیری را کاهش دهد.                                                                                                                                                                                                                                            
  • پاکسازی پوست : سیریسین با داشتن خواص سایشی، پوست را کاملاً پاکسازی می‌کند و لایه‌های پوست مرده را از بین می‌برد.
  • کلاژن سازی : سیریسین یک کلاژن ساز عالی برای پوست است
  • رفع پف زیر چشم : به دلیل داشتن خواص و پروتیین های موجود خواص از بین بردن سیاهی و پف  و چروک زیر چشم را دارد.

    اما باید به این نکته توجه فرمایید که باید بصورت ضربه ای زیر چشم استفاده میشود.                                                                                                                                                                                                                                                                                     

  • آبرسانی :سیریسین می‌تواند به پوست کمک کند تا آب را درون سلول‌ها نگه دارد و پوست را نرم و لطیف کند. این خاصیت می‌تواند به بهبود ظاهر پوست و کاهش خشکی پوست کمک کند.

برای استفاده از سیریسین برای پوست، می‌توان پیله‌های ابریشم را با آب گرم خیس کرده و به صورت  دورانی روی پوست استفاده کرد. همچنین، می‌توانید از محصولات حاوی سیریسین مانند کرم‌های ضد چین و چروک استفاده کنید.

ایا سیریسین برای انواع پوست مناسب است؟

سیریسین به طور کلی برای هر نوع پوستی مناسب است.
این ماده به عنوان یک عامل مرطوب کننده و ترمیم کننده عمل می‌کند و می‌تواند به بهبود ظاهر و سلامت پوست کمک کند.
با این حال، لازم به ذکر است که واکنش هر فرد به سیریسین ممکن است متفاوت باشد و برخی افراد ممکن است به آن حساسیت نشان دهند.

پس قبل از مصرف هر محصولی ابتدا باید تست حساسیت گرفته شود.

پوست چرب : اگر پوست شما چرب یا مستعد جوش و آکنه است، سیریسین ممکن است به عنوان یک مرطوب کننده مناسب برای شما عمل کند، زیرا قدرت چسبندگی کمتری نسبت به روغن‌ها و چربی‌ها دارد و می‌تواند به تعادل رطوبتی پوست کمک کند.
پوست خشک و اسیب دیده : برای پوست خشک و آسیب دیده نیز سیریسین می‌تواند مفید باشد، زیرا به پوست کمک می‌کند تا رطوبت خود را حفظ کند و فرآیند ترمیم آسیب‌ها را تسریع کند.
پوست حساس : در مورد پوست حساس، همیشه مهم است که قبل از استفاده از هر محصول جدید، آن را در یک ناحیه کوچک از پوست تست کنید و واکنش پوست خود را نظارت کنید. اگر هر گونه تحریک، قرمزی، خارش یا سوزش رخ دهد، استفاده از محصول را متوقف کنید.

پیله ابریشم :

سریسین تنها یکی از پروتئین های موجود در پیله ابریشم است.

پیله ابریشم با دارا بودن سریسین، فیبروئین، واکس، کربوهیدرات به عنوان یه ماده کاملا ارگانینک برای مصارف پوستی مورد استفاده قرار میگیرد.

کاربرد های پیله کرم ابریشم :

  • لایه برداری پوست
  • پاکسازی پوست
  • سفید کننده پوست
  • ضد چین و چروک
  • رطوبت رسان

و نکته قابله توجه این که به دلیل ارگانیک بودن محصول هیچ گونه عوارض جانبی ثبت نشده ایت.

سریسین

ما تمامیه این آنزیمها و پروتئین ها را در یک محصول کاملا ارگانیک در اختیارتان قرار میدهیم.

جهت خرید و مشاوره رایگان لینک زیر را کلیک کنید.

1 نظر در “سریسین ابریشم چیست؟

  1. فریبا برغمدی گفت:

    درود بر شما. بسیار عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *